torstai 25. joulukuuta 2014

Facebook-pohdintojani

23.12.2014
Tänä jouluna ei ole kuusta, ei pukkia, ei joulusaunaa, ei joulukirkkoa (oma vika, kun en suostu heräämään kirkkoon kuudeksi), ei lunta, ei joulukinkkua tai -laatikoita. Kaks viimeisintä joulua oon ollu töissä- nyt ei oo duuniakaan. Miten tästä yhtälöstä voi syntyä joulu? Se selviää seuraavassa päivityksessä...

25.12.2014
Vastaus: Joulu on täällä - niin kuin Suomessakin - perhejuhla. Ihmiset kokoontuvat perheineen laittamaan ruokaa, syömään, juomaan, juttelemaan. Olen mielettömän kiitollinen, että sain osallistua tämän perheen yhteiseen, vuotuiseen ilonpitoon.
Mun perhejoulusta vain puuttui yksi olennainen seikka; oma perhe. Soitin kotiin eilen, ja siellä ne söi mun lempijouluruokia ja viettivät aikaa yhdessä. Tuli sellainen olo, että siellähän munkin pitäisi nyt olla.
Edelliseen postaukseen viitaten, ei tee pukki joulua, taikka lumi tai kuusikaan, vaan ikiomat ihanat äiti, isä, EllaJuusoEveliina ja Saana. 
P.s. Iski näin päivän päätteeksi joulukuumeen ja mahataudin. Sairastaisinkin niin paljon mielummin kotona, kun täällä järjettömässä hellesäässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti